Orang Segamat nak masuk tv dan radio tak??

Ha..kalau nak, mari ramai-ramai datang ke Fiesta Sehati @ RTM Peringkat Negeri Johor yang akan diadakan di Dataran Segamat selama dua hari pada 9 dan 10 Februari ini.

Dikhabarkan RTM juga akan membuat lintas langsung rancangan Selamat Pagi Malaysia (SPM) dan rakaman-rakaman lain dan inilah masanya orang Segamat nak keluar tv.

Bukan itu sahaja, orang Segamat juga berpeluang berjumpa dengan penyampai-penyampai radio Johor FM, Nasional FM, Klasik FM dan jangan tak tahu, ada orang Segamat tau yang jadi penyampai radio Johor FM. Siapa? Datang la sendiri nanti jika anda nak tahu.

Selain itu, pelbagai aktiviti menarik telah disusun sepanjang dua hari fiesta ini berlangsung seperti pameran jabatan dan agensi, gerai jualan, kaunter perkhidmatan bayaran cukai, saman dan lesen dan program derma darah.

Ada juga ceramah agama dari Ustaz Ebit Liew, Konsert Fiesta Sehati @ RTM, persembahan artis-artis tempatan seperti  Yabang, Ameng, Bagio, Najwa & A Rahman Kamarudin serta Majlis Graduasi Pentauliahan dan Pengiktirafan ARPRM Tahun Penilaian 2017 Peringkat Daerah Segamat.

Ada juga perkhidmatan bas bergerak , Klinik Pergigian, SPR, JPJ, BOMBA. Pendek kata macam-macam ada. Ayuh warga Segamat semua dijemput hadir memeriahkan fiesta ini. Tak kan nak duduk rumah je hujung minggu ni!!

(Visited 550 times, 1 visits today)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

error: Alert: Content selection is disabled!!