Persatuan Bolasepak Negeri Johor (PBNJ) akan mengadakan majlis pelancaran jersi baharu Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim untuk musim 2016 pada hari Sabtu, 16hb Januari ini jam 8.45 malam bertempat di Dataran Bandaraya Johor Bahru, Johor.

Senarai lokasi tayangan big screen Majlis Pelancaran Jersi Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta'zim | Kredit Johor Souther Tigers
Senarai lokasi tayangan big screen Majlis Pelancaran Jersi Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta’zim | Kredit Johor Southern Tigers

Bagi penyokong yang tidak dapat bersama di Dataran Bandaraya Johor Bahru juga berpeluang untuk menyaksikan acara gemilang ini secara langsung di sembilan buah lokasi yang telah ditetapkan termasuk di Dataran Segamat.

Kepada yang tidak berkesempatan ke Majlis Pelancaran Jersi 16 Januari 2016, 8.45mlm juga boleh mengikuti perjalanan majlis di JDT TV.

Selain daripada tayangan big screen telecast dari Dataran Bandaraya, JB, pelbagai aktiviti yang telah diaturkan oleh Persatuan Bola Sepak Daerah Segamat antaranya sukaneka, persembahan live band, pelancaran liga bola sepak daerah Segamat serta jualan barangan Johor Southern Tigers, Boys Of Straits dan Kelab Penyokong JDT Segamat.

Majlis Pelancaran Jersey Baharu JDT 2016 Segamat

Bagi penyokong JDT yang telah lama bercuti rehat untuk ‘chant’ bersama dengan Boys Of Straits boleh turut serta menyaksikan persembahan mereka malam nanti. Jumpa anda di sana!

(Visited 579 times, 1 visits today)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

error: Alert: Content selection is disabled!!